Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Горещи новини
Чаши със снимки за Св. Валентин Е-мейл
Сряда, 04 Февруари 2015 00:00

Наближава Денят на влюбените - Св. Валентин. За всички вас, които искат да направят уникален подарък на своя любим човек, предлагаме няколко страхотни идеи - бели, черни,  магически и други видове чаши с ваша снимка в оригинална рамка по случай празника. Така вашата половинка ще е с мисъл за вас от сутрешното кафе до вечерния чай.

Тук Ви предлагаме няколко примерни рамки със снимка, които могат да освежат и вашата снимка и да бъдат отпечатани върху бяла, черна, магическа или друг вид чаша.

chasha-valentine

chasha-valentine2

chasha-valentine3

За подробности относно вид, размер, начини за поръчка, цени и евентуални промоции на чашите, а и на другите продукти, на които можем да отпечатаме ваши снимки, разгледайте страницата Уникални подаръци.

 
Луксозни подаръци със снимки на клиента Е-мейл
Събота, 26 Май 2012 15:41

!!! НОВО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

Луксозни продукти със снимка на клиента, подходящи за оригинален подарък. Всички, произведени от лидерите в сублимационния печат - американските фирми Unisub и Chromaluxe.

Продуктите са изработени от HDF с дебелина 3.17мм (за пъзели, подложки за чаши, фотопанели, часовници), MDF с дебелина 15.88мм (за часовници, фотопанели), FRP (полиестерна пластмаса подсилена със стъклени влакна) с дебелина 2.28мм (за ключодържатели) или алуминий с дебелина 1.14мм (за значки, фото панели). Всички са с бяла гланцова повърхност, върху която отпечатването на снимката е с великолепно качество.

Продуктите се отличават с изключителното си качество на печат, с пъстри и живи цветове, което за съжаление не може да се предаде от монитора на компютъра. Поради това и препоръчваме на всеки, който има възможност, да посети ателието ни в Пловдив на бул.Пещерско шосе 75, за да се убеди на живо в изумително въздействащото качество на печата.

На този етап предлагаме следните луксозни продукти:

 • Пъзел "Сърце" със снимка от клиента - 23 части, размер 17х17см, изработен от  HDF  с дебелина 3.18мм
 • Подложка за чаша със снимка от клиента - квадратни с размер 10х10см, изработени от  HDF  с дебелина 3.18мм
 • Комплект 4 подложки за чаши под формата на пъзел със снимка от клиента - сглобен пъзелът е с размери 19.4см х 19.4см, изработен от  HDF  с дебелина 3.18мм и с коркова основа
 • Към подложките за чаши предлагаме и поставка за 4 подложки за чаши - изработена от махагон
 • Правоъгълен часовник  със снимка от клиента - изработен от MDF  с дебелина 15.88мм и размери 14х20см с механизъм, произведен в САЩ
 • Мини баскетболен кош със снимка от клиента - изработен от HDF с размери 19х23см
 • Ключодържатели със снимка от клиента - 2 вида - квадратен и под формата на сърце, печатат се и от двете страни, изработени от FRP с дебелина 2.28мм и с размери 57мм х 57мм
 • Значка със снимка от клиента - изработена от алуминий с дебелина 1.14мм и с размери 22мм в диаметър
Можете да разгледате подробности и снимки на предлаганите продукти, както и с начините за поръчка от секцията ни Уникални подаръци.
 
Уникални сувенири за подаръци Е-мейл
Вторник, 26 Юли 2011 10:07

Вече имаме възможност за печат на пълноцветни изображения (снимки, картинки, текст, фирмени знаци, лога и емблеми) по ваш дизайн, върху сувенири, подходящи за подарък за дома и офиса, като:

 • чаши със снимки и/или текст - бели, черни и двойни "валентинки" (за влюбени двойки, взаимнодопълващи се и с дръжки под формата на сърце), 
 • пъзели със снимки и/или текст - обикновен и магнитен, 
 • подложки за мишки със снимки и/или текст, 
 • ключодържатели със снимки и/или текст - "сърце" или "диамант", 
 • флагчета със снимки и/или текст - единични и двойни, с пластмасова или с метална стойка. 

Печатат се както единични бройки, така и по-големи количества.

За да поръчате, ни изпратете файл с желаното от вас изображение на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или го донесете в ателието ни в Пловдив. Опишете ни върху какво да бъде отпечатано. При желание от ваша страна, можем да добавим текст или подходяща рамка, разбира се безплатно, като това няма да оскъпи продукта. Не забравяте в имейла да ни дадете телефон за по-добра комуникация с вас и уточняване на подробностите относно поръчката.

Можете да разглеждате и следите подробностите и новостите относно продуктите за печат, цените и промоционалните условия в страницата "Уникални подаръци".

 
Ателие на Щампа Бей в Пловдив Е-мейл
Вторник, 05 Април 2011 15:19
mapОткрихме ателие в Пловдив, в което можете да ни посетите и да разгледате направени мостри на тениски и потници с щампи. Ще се запознаете на място с каталога с видовете и цветовете на фолиата, с които работим, както и с вид, цвят и материя на дрехите върху, които поставяме щампите. Тук можете да направите поръчка, да предложите ваш дизайн за щампа, да ни предоставите ваша дреха,  която да щамповаме.
   
Ателието е на адрес бул. Пещерско шосе 75. За ориентир - точно срещу Аптечно Управление. А Аптечно Управление е непосредствено до вече затворения магазин БИЛА, който пък беше на мястото на магазин "Направи си сам" Smile.
 
Пълен каталог на щампите Е-мейл
Неделя, 13 Март 2011 22:11

Тук ще откриете пълния списък на щампите от каталога на електронния магазин Щампа Бей, представени схематично по категории и с връзки към всяка една от тях. Всеки нов дизайн на щампа ще бъде добавян и тук и ще има отметка "NEW!" ако е не по-стар от 1 месец. Така по-бързо и лесно ще се осведомявате за новостите в онлайн магазина и ще изберете щампа за вашата тениска, потник или друга дреха.

Smileys

World Cup 2010

Автомото


Алкохолни

 

Бизнес

България

Детски

 


продължава>
 
Страница 1 от 2
Количката Ви е празна.