Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Щампи


Чаши със снимки за Св. Валентин
Сряда, 04 Февруари 2015 00:00

Наближава Денят на влюбените - Св. Валентин. За всички вас, които искат да направят уникален подарък на своя любим човек, предлагаме няколко страхотни идеи - бели, черни,  магически и други видове чаши с ваша снимка в оригинална рамка по случай празника. Така вашата половинка ще е с мисъл за вас от сутрешното кафе до вечерния чай.

Тук Ви предлагаме няколко примерни рамки със снимка, които могат да освежат и вашата снимка и да бъдат отпечатани върху бяла, черна, магическа или друг вид чаша.

chasha-valentine

chasha-valentine2

chasha-valentine3

За подробности относно вид, размер, начини за поръчка, цени и евентуални промоции на чашите, а и на другите продукти, на които можем да отпечатаме ваши снимки, разгледайте страницата Уникални подаръци.

 
Пълен каталог на щампите
Неделя, 13 Март 2011 22:11

Тук ще откриете пълния списък на щампите от каталога на електронния магазин Щампа Бей, представени схематично по категории и с връзки към всяка една от тях. Всеки нов дизайн на щампа ще бъде добавян и тук и ще има отметка "NEW!" ако е не по-стар от 1 месец. Така по-бързо и лесно ще се осведомявате за новостите в онлайн магазина и ще изберете щампа за вашата тениска, потник или друга дреха.

Smileys

World Cup 2010

Автомото


Алкохолни

 

Бизнес

България

Детски

 


продължава>
 
Трифон Зарезан
Вторник, 01 Февруари 2011 14:30

- Скъпи, вчера оставих две бутилки вино в хладилника, а сега е само една. Защо?
- Ами… защото не съм я видял.donot_disturb140

*****

Една жена пратила мъжа си до магазина:
- Ето ти пари, иди да вземеш половинка масло.
Мъжът се връща след малко с половин литър ракия:
- За половинка стигна, ама за масло не останаха пари.

*****

Е, за такива хубави хора направихме щампите от категория "Алкохолни".

Наздраве! И не забравяйте, че истината не е само във виното или ракията... Бирата също може да свърши работа.

 
Авто Мото Мания
Сряда, 05 Януари 2011 13:26
teniska honda civic type rС началото на новата година започваме изготвяне на различни дизайни щампи за автомото маниаци. Те ще се отличават от досегашните по това, че освен на гърдите, щампи ще се поставят и на гърба и по ръкавите на тениските и блузите с дълъг ръкав. Така тениските стават по-пъстри и ще подхождат на един истински автомото маниак. Дизайните на щампите ще бъдат насочени към конкретен модел на дадена марка. Разбира се всеки дизайн на щампа може да бъде коригиран съобразно вашите изисквания, така че да отговаря напълно на вашите предпочитания към определен модел автомобил или мотоциклет. Каталогът ще бъде допълван периодично с нови щампи, като към момента сме създали 6 различни дизайна:
Разгледайте примерните модели в раздела "Автомото" от категориите щампи. Ако харесате например дизайна на Honda CBR 600F, но вашият мотоциклет е друг модел, то няма проблем щампата CBR 600F да бъде заменена с желания от вас модел на марката. Също така можете да комбинирате различните идеи (от каталога ни и/или ваши идеи), за да създадете вариант, който ще Ви допадне. Опишете ни го в и-мейл или по телефона и ние ще го изпълним върху желана от вас дреха.
 
Тениски за фенове на ФК Ботев Пд Е-мейл
Вторник, 30 Ноември 2010 22:04

Shtampa Bay създаде няколко дизайна на щампи за привържениците на най-стария футболен клуб в България - Ботев Пловдив:

BPFC 1912 и Bultras са от две части - с малка щампа отпред до сърцето и с голяма на гърба. Към тях включихме и схема с атрактивни отстъпки за количества.

Третата щампа - Ботев Пловдив е само отпред, на гърдите и е на промоционална цена.

Разбира се в Щампа Бей  сме готови да изпълним щампите с евентуално желани от вас корекции, а също така и да осъществим  ваша идея за дизайн, като я щампираме върху желана от вас дреха (тениска, потник, блуза).

 
Количката Ви е празна.