Уникални подаръци

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Тениска със снимка

teniska-snimka-425-271 krak-vremeto-425

Бяла полиестерна тениска Crew Neck Sports на американската фирма Hanes® с пълноцветна щампа по собствен дизайн на клиента.

Щампата е изключително устойчива и на практика не може да падне, да се напука или нацепи. Мастилото се възприема от молекулите на полиестера и така щампата става част от тъканта, като не се усеща при допир, което допринася за изключително комфортно усещане при носене.

Щампата може да се направи с размер до формат А4(20/30см.).

На една тениска могат да се поставят и няколко щампи. 

ЦЕНА на тениска с една щампа - 19.50лв.

ЦЕНА на тениска с две щампи (напр. отпред и на гърба) - 23.80лв.

Можете да оформите вашия дизайн онлайн и да го пооръчате за печат върху бяла или чеврна тениска в партньорския ни онлайн магазин Podarilnik.com

За поръчка - изпратете ни файл с желаната от вас снимка чрез Skype на скайп име "shtampabay" или на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  с координати за обратна връзка и до 3 работни дни ще получите прекрасна тениска, с която ще зарадвате себе си или любимите си хора. Можете да поръчате и на место в ателието ни в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 75 (входът е откъм ул. Ген. Колев). В този случай, в зависимост от натовареността ни, можем да изработим и на момента желания от вас продукт.


 

Количката Ви е празна.