Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Поръчки на едро

ЩАМПОВАНЕ НА ДРЕХИ

Можем да поставим желан от Вас надпис или лого върху работното ви облекло, както и върху тениски и други дрехи за конкретен случай – ПРОМОЦИИ, КОНЦЕРТ, МИТИНГ, СЪБОР, ПАРТИ, СПОРТНА ПРОЯВА, СПОРТНИ ЕКИПИ. Изработваме както единични бройки, така и големи количества.

В зависимост от вида на щампата използваме и различни технологии - директен печат (DTG), апликация с текстилно фолио (видеофлекс) или ситопечат.

При щампи, отпечатани с принтер за директен печат, цената зависи предимно от големината на щампите и техният брой. Като пример - пълноцветна щампа с формат 20/30см, върху бял памучен текстил, брой щампования - 10, ще струва по 6лв на щампа, а за брой щампования - около 100, ще струва по 3лв на щампа.

При апликация с видеофлекс и при ситопечат цените зависят от вида на щампата (брой на цветовете и площта на всеки цвят) и техният брой.

За по-конкретна оферта би било добре да изпратите запитване чрез формата за контакт, за да ни дадете по-подробна информация – за вида и големината на щампата (ако имате файл – изпратете ни го), броят на щампите, върху какво ще я поставяме (тениска, потник, кърпа за глава, манта, гащеризон, светлоотразителна жилетка, друго). Ще Ви отговорим с конкретно предложение до 24 часа.

За да добиете по-ясна представа относно конкретните възможности за изработката на щампата, Ви препоръчваме да разгледате Галерията със снимки. Там ще намерите и каталог с видовете и цветовете на фолиата, от които изработваме щампите.

scream      

teniski_dtg_beli   teniska_dtg   bon_jovi_because_can_dtg

 

ПЪЛНОЦВЕТЕН ПЕЧАТ ВЪРХУ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Извършваме пълноцветен печат върху:

Можете да ги използвате като ефектен подарък за вашите настоящи и бъдещи доставчици и клиенти.

 

Технологията, която използваме е сублимационен печат. Характерно за сублимационния печат е, че той дава възможност за отпечатването на всякакъв вид ПЪЛНОЦВЕТНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ с ФОТОРЕАЛИСТИЧНО КАЧЕСТВО без нужда от заготовки, поради което могат да се печатат и ЕДИНИЧНИ БРОЙКИ без излишно оскъпяване. Това позволява отпечатването и на снимки върху продуктите с качество, много близко до снимка от професионално фотостудио. Друго предимство на този вид технология на печат е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА УСТОЙЧИВОСТ и ДЪЛГОТРАЙНОСТ НА ОТПЕЧАТЪКА.

Можете да разгледате продуктите, които печатаме и да се запознаете по-подробно с техните характеристики в секцията "Уникални подаръци".

Количката Ви е празна.