Уникални подаръци

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Кейс за IPhone 6 със снимка

iphone_6_amg

Защитен заден капак (кейс) за IPhone 6 със снимка от клиента.

Едновременно със защитата на вашия IPhone 6, този панел може да подчертае вашия стил, характер и излъчване, вашето хоби или интереси относно любим клуб, отбор, марка. Може да съчетае любимата Ви играчка със снимка на любимите Ви хора.

Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите снимка на вашите любими хора - семейство или приятели, спортист, поп или рок изпълнител, отбор, домашен любимец, лого или просто любимата ви фотография. Ние ще отпечатаме,  изпратената от вас снимка върху гърба на защитен капак за вашия IPhone 6. Така вашият IPhone 6 ще получи съвършено ново излъчване, нов дизайн и нова визия.

Защитен заден капак за IPhone 6 - цвят черен.

Размери на полето за печат - 5.8/13см.

Цена за 1 бр. - 16лв.

За поръчка - изпратете ни файл с желаната от вас снимка чрез Skype  на скайп име "shtampabay" или на електронната ни поща  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  с координати за обратна връзка и до 3 работни дни ще получите прекрасен продукт, с който да зарадвате себе си или любимите си хора. Можете да поръчате и на место в ателието ни в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 75 ( входът е откъм ул. Ген. Колев). В този случай, в зависимост от натовареността ни, можем да изработим и на момента желания от вас продукт.

Доставяме до цялата страна с куриерски фирми Рапидо или Еконт Експрес. Цената на доставката е между 3.50лв и 6.50лв.

Можете да качите снимка и да видите как ще изглежда върху този панел, както и да поръчате, в партньорския ни сайт Podarilnik.com.

За панел за Samsung Galaxy S3 с ваша снимка - тук.

За панел за Samsung Galaxy S4 с ваша снимка - тук.

За панел за Samsung Galaxy S5 с ваша снимка - тук.

За панел за IPhone 4 с ваша снимка - тук.

За панел за IPhone 5 с ваша снимка - тук.

За панел за Samsung Note 2 с ваша снимка - тук.

iphone_6_case_amg

Количката Ви е празна.