Уникални подаръци

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Кейс за Самсунг Галакси S5 със снимка

samsung_s5_snimka

Защитен заден капак (кейс) за Samsung Galaxy S5 със снимка от клиента.

Едновременно със защитата на вашия Samsung Galaxy S5, този панел може да подчертае вашия стил, характер и излъчване, вашето хоби или интереси относно любим клуб, отбор, марка. Може да съчетае любимата Ви играчка със снимка на любимите Ви хора.

Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите снимка на вашите любими хора - семейство или приятели, спортист, поп или рок изпълнител, отбор, домашен любимец, лого или просто любимата ви фотография. Ние ще отпечатаме,  изпратената от вас снимка върху гърба на защитен капак за вашия Samsung Galaxy S5. Така вашия Samsung Galaxy S5 ще получи съвършено ново излъчване, нов дизайн и нова визия.

Защитен заден капак за Samsung Galaxy S5 - цвят черен.

Размери на полето за печат - 6.2/13см.

Цена за 1 бр. - 16лв.

За поръчка - изпратете ни файл с желаната от вас снимка чрез Skype  на скайп име "shtampabay" или на електронната ни поща  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. с координати за обратна връзка и до 3 работни дни ще получите прекрасен продукт, с който да зарадвате себе си или любимите си хора. Можете да поръчате и на место в ателието ни в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 75 ( входът е откъм ул. Ген. Колев). В този случай, в зависимост от натовареността ни, можем да изработим и на момента желания от вас продукт.

Доставяме до цялата страна с куриерски фирми Рапидо или Еконт Експрес. Цената на доставката е между 3.80лв и 6.50лв.

Можете да качите снимка и да видите как ще изглежда върху този панел, както и да поръчате, в партньорския ни сайт Podarilnik.com

За панел за Samsung Galaxy S3 с ваша снимка - тук.

За панел за Samsung Galaxy S4 с ваша снимка - тук.

За панел за IPhone 4 с ваша снимка - тук.

За панел за IPhone 5 с ваша снимка - тук.

За панел за IPhone 6 с ваша снимка - тук.

За панел за Samsung Note 2 с ваша снимка - тук.

samsung_galaxy_s_5_snimka

Количката Ви е празна.