Уникални подаръци

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Кейс за Samsung Note 2 със снимка

panel_note_2_audi_galaxy

Защитен заден капак (кейс) за Samsung Note 2 със снимка от клиента.

Едновременно със защитата на вашия Samsung Note 2, този панел може да подчертае вашия стил, характер и излъчване, вашето хоби или интереси относно любим клуб, отбор, марка. Може да съчетае любимата Ви играчка със снимка на любимите Ви хора.

Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите снимка на вашите любими хора - семейство или приятели, спортист, поп или рок изпълнител, отбор, домашен любимец, лого или просто любимата ви фотография. Ние ще отпечатаме,  изпратената от вас снимка върху алуминиевата вложка на гърба на защитния капак за вашия Samsung Note 2. Така вашия Samsung Note 2 ще получи съвършено ново излъчване, нов дизайн и нова визия.

Този панел е производства на реномирана американска фирма. Доказателство за това е изключително качественият печат с плътни и наситени тонове на отпечатаното изображение.

Защитен заден капак за Samsung Note 2 - цвят черен. Материал - пластмаса и алуминий.

Размери на полето за печат - 6.2/10.7см.

Цена за 1 бр. - 19лв.

За поръчка - изпратете ни файл с желаната от вас снимка чрез Skype  на скайп име "shtampabay" или на електронната ни поща   Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  с координати за обратна връзка и до 3 работни дни ще получите прекрасен продукт, с който да зарадвате себе си или любимите си хора. Можете да поръчате и на место в ателието ни в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 75 ( входът е откъм ул. Ген. Колев). В този случай, в зависимост от натовареността ни, можем да изработим и на момента желания от вас продукт.

Доставяме до цялата страна с куриерски фирми Рапидо или Еконт Експрес.

Можете да качите снимка и да видите как ще изглежда върху този кейс, както и да поръчате, в партньорския ни сайт Podarilnik.com

Панел за Samsung Galaxy S4

Панел за Samsung Galaxy S3

Панел за IPhone 5/5S

Панел за IPhone 4/4S


Количката Ви е празна.