Уникални подаръци

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Кейс за Samsung Galaxy S4 със снимка

panel_galaxy_4_sas_snimka

Защитен заден капак (кейс) за Samsung Galaxy S 4 със снимка от клиента.

Едновременно със защитата на вашия Samsung Galaxy S 4, този панел може да подчертае вашия стил, характер и излъчване, вашето хоби или интереси относно любим клуб, отбор, марка. Може да съчетае любимата Ви играчка със снимка на любимите Ви хора.

Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите снимка на вашите любими хора - семейство или приятели, спортист, поп или рок изпълнител, отбор, домашен любимец, лого или просто любимата ви фотография. Ние ще отпечатаме,  изпратената от вас снимка върху гърба на защитния капак за вашия Samsung Galaxy S 4. Така вашия Samsung Galaxy S 4 ще получи съвършено ново излъчване, нов дизайн и нова визия.

Защитен заден капак за Samsung Galaxy S 4 - цвят черен.

Размери на полето за печат - 6/12.5см.

Цена за 1 бр. - 16лв.

За поръчка - изпратете ни файл с желаната от вас снимка чрез Skype  на скайп име "shtampabay" или на електронната ни поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  с координати за обратна връзка и до 3 работни дни ще получите прекрасен продукт, с който да зарадвате себе си или любимите си хора. Можете да поръчате и на место в ателието ни в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 75 ( входът е откъм ул. Ген. Колев). В този случай, в зависимост от натовареността ни, можем да изработим и на момента желания от вас продукт.

Доставяме до цялата страна с куриерски фирми Рапидо или Еконт Експрес. Цената на доставката е между 3.80лв и 6.50лв.

Можете да качите снимка и да видите как ще изглежда върху този кейс, както и да поръчате, в партньорския ни сайт Podarilnik.com

За панел за Samsung Galaxy S3 с ваша снимка - тук.

За панел за IPhone 4 с ваша снимка - тук.

За панел за IPhone 5 с ваша снимка - тук.

За панел за Samsung Note 2 с ваша снимка - тук.

Количката Ви е празна.