Уникални подаръци

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Панел за Samsung Galaxy S 3 с ваша снимка

panel_galaxy_3_sas_snimka

Защитен заден капак (панел) за Samsung Galaxy S 3 със снимка от клиента.

Едновременно със защитата на вашия Samsung Galaxy S 3, този панел може да подчертае вашия стил, характер и излъчване, вашето хоби или интереси относно любим клуб, отбор, марка. Може да съчетае любимата Ви играчка със снимка на любимите Ви хора.

Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите снимка на вашите любими хора - семейство или приятели, спортист, поп или рок изпълнител, отбор, домашен любимец, лого или просто любимата ви фотография. Ние ще отпечатаме, с изумително качество, изпратената от вас снимка върху гърба на защитния капак за вашия Samsung Galaxy S 3. Така вашия Samsung Galaxy S 3 ще получи съвършено ново излъчване, нов дизайн и нова визия.

Този панел е произведен от реномирана американска фирма. Доказателство за това е изключителното качество на печата с наситени, дълбоки и ярки цветове, за разлика от  китайските имитации.

Защитен заден капак за Samsung Galaxy S 3 - цвят черен. Размери на полето за печат - 5/10см.

Цена за 1 бр. - 19лв.

За поръчка - изпратете ни файл с желаната от вас снимка чрез Skype  на скайп име "shtampabay" или на електронната ни поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  с координати за обратна връзка и до 3 работни дни ще получите прекрасен продукт, с който да зарадвате себе си или любимите си хора. Можете да поръчате и на место в ателието ни в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 75 ( входът е откъм ул. Ген. Колев). В този случай, в зависимост от натовареността ни, можем да изработим и на момента желания от вас продукт.

Можете да поставите вашата снимка и да поръчате в партньорския ни сайт - Podarilnik.com

Извършваме доставки до цялата страна с куриерска фирма Еконт експрес.

Панел за IPhone 4/4S със снимка от клиента.

Панел за IPhone 5/5S със снимка от клиента.

Панел за Samsung Galaxy S4 със снимка от клиента.

Панел за Samsung Note 2 със снимка от клиента.

panel_samsung_galaxy_3_sas_snimka

Количката Ви е празна.