Уникални подаръци

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Панел за IPhone 5 с ваша снимка

iphone_5_panel_02

Смартфонът, който промени света сега може да придобие уникален изглед.

Едновременно със защитата на вашия IPhone 5, този панел може да подчертае вашия стил, характер и излъчване, вашето хоби или интереси относно любим клуб, отбор, марка. Може да съчетае любимата Ви играчка със снимка на любимите Ви хора.

Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите снимка на вашите любими хора - семейство или приятели, спортист, поп или рок изпълнител, отбор, домашен любимец, лого или просто любимата ви фотография. Ние ще отпечатаме, с изумително качество, изпратената от вас снимка върху гърба на защитния капак за вашия IPhone 5. Така вашия IPhone 5 ще получи съвършено ново излъчване, нов дизайн и нова визия.

Защитен заден капак за IPhone 5 - цвят черен или бял. Размери на полето за печат - 6/12.5см.

Цена за 1 бр. - 19лв.  Нова цена за 1 брой - 16лв.

Можете да качите ваша снимка и да поръчате в партньорския ни сайт - Podarilnik.com 

НОВО! Защитен панел за IPhone 5 със сменяща се вложка!

iphone_5_panel_01

Можете да поръчате един панел с няколко вложки с различни снимки. Така вашия IPhone 5 може да има различна визия според вашето желание и настроение.

Този панел е произведен от реномирана американска фирма. Доказателство за това е изключително качественият печат с ярки и наситени тонове.

Цена на един брой панел с една отпечатана с ваша снимка алуминиева вложка - 22лв.

Цена на допълнителна алуминиева вложка с отпечатана снимка, предоставена от вас - 8лв.

!!!ПРОМОЦИЯ!!!

При поръчка на 1 брой панел за IPhone 5 от този вид, получавате безплатно и още една вложка с отпечатана друга снимка по ваше желание.

Така вашият IPhone 5 ще получи един панел с 2 различни визии.

За панел за IPhone 4/4S погледнете тук.

За панел за Samsung Galaxy S 3 погледнете тук.

За панел за Samsung Galaxy S4 погледнете тук.

За панел за Samsung Note 2 погледнете тук.

За поръчка - изпратете ни файл с желаната от вас снимка чрез Skype  на скайп име "shtampabay" или на електронната ни поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  с координати за обратна връзка и до 3 работни дни ще получите прекрасен продукт, с който да зарадвате себе си или любимите си хора. Можете да поръчате и на место в ателието ни в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 75 ( входът е откъм ул. Ген. Колев). В този случай, в зависимост от натовареността ни, можем да изработим и на момента желания от вас продукт.

Извършваме доставки до цялата страна с куриерска фирма Еконт експрес.

 

Количката Ви е празна.