Уникални подаръци

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions

Капак за IPhone 4/4S с ваша снимка

НОВО! Защитен заден капак за IPhone 4/4S със снимка от вас.

kapak-iphone-snimka-300    kapak-iphone-snimka

Смартфонът, който промени света сега може да придобие уникален изглед.

Едновременно със защитата на вашия IPhone 4/4S, този капак може да подчертае вашия стил, характер и излъчване, вашето хоби или интереси относно любим клуб, отбор, марка. Може да съчетае любимата Ви играчка със снимка на любимите Ви хора.

Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите снимка на вашите любими хора - семейство или приятели, спортист, поп или рок изпълнител, отбор, домашен любимец, лого или просто любимата ви фотография. Ние ще отпечатаме, с изумително качество, изпратената от вас снимка върху гърба на защитния капак за вашия IPhone. Така вашия IPhone ще получи съвършено ново излъчване, нов дизайн и нова визия.

Този панел е произведен от реномирана американска фирма. Доказателство за това е изключително качественият печат с ярки и наситени тонове, за разлика от китайските имитации.

Защитен заден капак за IPhone 4 или 4 S - цвят черен или бял. Размери на полето за печат - 5.7/11.3см.

Цена за 1 бр. капак за IPhone 4 или 4S с ваша снимка - 19лв

За поръчка - изпратете ни файл с желаната от вас снимка чрез Skype  на скайп име "shtampabay" или на електронната ни поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  с координати за обратна връзка и до 3 работни дни ще получите прекрасен продукт, с който да зарадвате себе си или любимите си хора. Можете да поръчате и на место в ателието ни в Пловдив на адрес бул. Пещерско шосе 75 (входът е откъм ул. Ген. Колев). В този случай, в зависимост от натовареността ни, можем да изработим и на момента желания от вас продукт.


!!!НОВО!!! Капак за IPhone 4/4S с подвижен, сменящ се гръб!

Вариант за защитен заден капак за IPhone 4/4S от две части с подвижен, сменящ се гръб от алуминий. Можете да поръчате един капак с няколко алуминиеви вложки с различни снимки всяка. Така вашият IPhone ще има няколко различни визии.

Този панел е произведен от реномирана американска фирма. Доказателство за това е изключително качественият печат с ярки и наситени тонове, за разлика от китайските имитации.

Капак за IPhone 4/4S с една алуминиева вложка със снимка от вас - цена 22лв.

Допълнителна алуминиева вложка с отпечатана снимка от вас - цена за 1бр.-8лв., за 2 броя - 14лв.

iphone_4_panel_01  kapak-iphone-sas-snimka-2pack

За панел за IPhone 5 погледнете тук.

За панел за Samsung Galaxy S 3 погледнете тук

За панел за Samsung Galaxy S 4 погледнете тук.

За панел за Samsung Note 2 погледнете тук.

Извършваме доставки до цялата страна с куриерска фирма Еконт експрес.

Количката Ви е празна.